MAX magazine

Nieuw TV seizoen!

September Cover

tijd voor het nieuwe televisie seizoen

de zomer bijna voorbij

Tja… dan is ook deze zomer alweer bijna voorbij: de tijd vliegt. Ook voor MAX Magazine dat alweer in z’n twaalfde bestaansjaar zit en nog steeds groeit, zowel in abonnees als losse verkoop. Daarmee is MAX het grootste wekelijkse magazine van Nederland: iets om trots op te zijn!

In het septembernummer van liefst 124 pagina’s, met daarin weer het MAX Ledenblad als extra bijlage, staat informatie over de nieuwe MAX programma’s op radio- en televisie, leuke tips, speciale kortingen en andere gezellige voordeeltjes speciaal voor onze lezers. 

Verder in dit nummer een openhartig interview met Carrie ten Napel over haar spannende nieuwe avontuur: een eigen talkshow op de vrijdagavond! De redactie van MAX Magazine spreekt met enkele verse ‘gepensioneerden’: 
is het rustige, vrije leven na al die jaren van hard werken echt wel zo leuk? En daarnaast zoals altijd volop tips voor in en rond uw huis, medisch nieuws, een Top 40 van toen, boeken & filmtips en de leukste ideeën voor een dagje weg. Niet te vergeten de populaire bijdragen van columnisten zoals Myrna Goossen, Emile Bode en Heleen de Geest. 

  • Artikelnummer: 03755
  • Adviesverkoopprijs: € 1,14
  • Frequentie: 48 x per jaar
  • Segment: TV gidsen
  • Rubriek: TV gidsen
  • Bestelbaar tot retourdatum: 10 september 2024
Bestel in de portal

Andere titels

Hoe kunnen we u helpen?

Al 45 jaar is Betapress de partner voor distributie voor uitgevers én retailers, waarbij persoonlijke aandacht, ervaring en flexibiliteit centraal staan.

088 – 1339800
klant worden